APIMA MossŔn Alcover

Blog creat per donar a coneixer les activitats de l'APIMA del IES MossŔn Alcover de Manacor. a/e apimamossenalcover@gmail.com Twitter @apimamossenalco

Convocat˛ria desembre 2016

apimamalcover | 12 Desembre, 2016 11:27

Dilluns 12 de desembre de 2016 celebrarem una reuniˇ de la Junta de l'APIMA de l'IES MossŔn Alcover a les 20:15 hores a la sala d'exÓmens nord amb el segŘent ordre del dia:

1.- Lectura i aprovaciˇ de l'acta anterior.

2.- Estat de comptes.

3..- Informacions de la darrera reuniˇ de Consell Escolar.

4.- Informacions sobre el foguerˇ de Sant Antoni.

5.- Precs i preguntes

Carta als pares

apimamalcover | 12 Desembre, 2016 11:17

Associaciˇ de Pares i Mares d'Alumnes

I.E.S. MossŔn Alcover

Ronda Institut, s/n

07500 Manacor

apimamossenalcover@gmail.com

http://apimamalcover.balearweb.net/

https://twitter.com/apimamossenalco

Benvolgudes famÝlies,

Com sabeu, l'APIMA del nostre centre fins ara ha pagat els llibres de lectura obligat˛ria de catalÓ i castellÓ que es deixen en prÚstec als alumnes que sˇn socis, el salari d'una persona al cÓrrec de la biblioteca, part de les sortides dels alumnes amb autocar, la quota de la FAPA.

A mÚs a mÚs, cada any hem tengut despeses imprevistes o hem subvencionat algunes demandes com: un taulˇ d'anuncis exclusiu de l'APIMA, taules de ping-pong, foguerˇ de Sant Antoniů

Malauradament, de cada any, estÓ minvant el nombre de famÝlies que decideixen formar part de la nostra associaciˇ. Per˛, sobretot, ha estat enguany que la baixada ha sigut considerable: de 659 famÝlies del curs anterior hem passat a 391.

Aix˛ significa que amb el poc romanent que tenim de l'any passat i amb les minses entrades que hem tengut enguany, fins i tot els serveis bÓsics que proporciona l'APIMA no els podrem cobrir tots.

Per comenšar ja hem hagut de reduir l'horari de servei de la bibliotecÓria, de cinc dies ara nomÚs en farÓ tres; no sabem si podrem subvencionar les sortides en autocar de tot el curs; els llibres com que ja els tenim segellats no en podem tornar una part, i els alumnes que enguany tenen moltes ganes de fer el foguerˇ no els podrem ajudar econ˛micament tant com voldrÝem (ja aprofitam per demanar que si alguna famÝlia tÚ llenya per donar-nos o un local on preparar el foguerˇ ja seria de gran ajuda).

Per tot aix˛, vos volem recordar que encara sou a temps de ser membres de l'associaciˇ de pares i mares de l'Institut MossŔn Alcover, creim que els avantatges sˇn substancials. Per qualsevol aclariment o consulta teniu la nostra adreša electr˛nica a la part superior d'aquesta circular, i enguany un membre de l'APIMA hi serÓ a la biblioteca tots els dilluns de 10 a 11h.

L'aportaciˇ Ús de 25 Ç (una quota per famÝlia), i el pagament el podeu fer mitjanšant ingrÚs bancari o a travÚs de la bibliotecÓria que vos farÓ un rebut. El n˙mero de compte Ús:

Colonya Caixa Pollenša

IBAN ES92 2056 0011 8041 0200 1758

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb