APIMA MossŔn Alcover

Blog creat per donar a coneixer les activitats de l'APIMA del IES MossŔn Alcover de Manacor. a/e apimamossenalcover@gmail.com Twitter @apimamossenalco

Vaga 7 de gener

apimamalcover | 06 Gener, 2014 12:18

La Junta de l'PIMA de l'IES MossŔn Alcover tornam a donar el nostre suport als docents en la convocat˛ria de vaga pel 7 de gener i en la seva demanda als pares de deixar les AULES BUIDES com a mostra de solidaritat a la seva actuaciˇ en benefici d'una educaciˇ digna pels nostres fills.

Com sabeu, el director de l'IES MarratxÝ va ser expedientat dia 20 de desembre, per la qual cosa la comunitat educativa troba adient mostrar-li el seu suport d'aquesta manera i al mateix temps per indicar a la Conselleria d'Educaciˇ que rebutjam l'actuaciˇ del mandat del PP d'aquesta legislatura.

Podeu veure el cartell de la vaga i la carta adrešada als pares per part de l'Assemblea de docents a l'apartat d'└lbums.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb