APIMA MossŔn Alcover

Blog creat per donar a coneixer les activitats de l'APIMA del IES MossŔn Alcover de Manacor. a/e apimamossenalcover@gmail.com Twitter @apimamossenalco

Comunicat 2 d'octubre

apimamalcover | 02 Octubre, 2013 18:36

Benvolguts pares i mares, la Junta de l'APIMA de l'IES MossŔn Alcover considera que hem de seguir apostant per una educaciˇ digna pels nostres fills, una reivindicaciˇ que varen iniciar els docents i els ho hem d'agrair. Per aix˛, seguirem estant al seu costat i deixarem l'Escola Buida els dijous i divendres fins que s'arribi a una soluciˇ en aquest conflicte que ha causat el Govern per pretendre aplicar una llei que desaproven els professionals i experts en educaciˇ.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb